Poodleja soovib ostetud viinamarjad poodi tagasi viia

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja

Säästumarketist viinamarju ostnud poodleja pidi kodus pettuma, kui avastas, et ta oli reklaamlehe järgi ostnud seemneteta viinamarjad, mis osutusid siiski seemnetega marjadeks.

«Säästumarketis müüakse seemneteta viinamarjade pähe tegelikult seemnetega viinamarju,» sõnas lugeja, kelle sõnul reklaamiti poe reklaamlehel seemneteta sorti Victoria, mis tegelikkuses osutusid seemnetega marjadeks.

«Minu meelest on seemneteta viinamarju kahte sorti - Thomson ja Sultan,» märkis klient, kes tunneb huvi selle vastu, et kas tal on sellisel puhul õigus viinamari tagasi poodi viia.

Foto: Lugeja

Rimi Eesti Food kommunikatsioonijuht Katrin Bats sõnas, et nad on kliendile väga tänulikud tähelepaneku eest. «Tõepoolest, kliendilehte on sattunud eksitus ning hetkel on kampaaniahinnaga müügil hoopis seemnetega viinamari Victoria,» sõnas Bats.

«Paneme sellekohased teated kauplustesse kohe välja ning vabandame klientide ees eksimuse pärast,» sõnas Bats ja lisas, et sellisel puhul on kliendil tõesti õigus kaup poodi tagastada, kui ta seemnetega viinamarja ei soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles