Mobiilifirma hakkab müüma tagastatud telefone

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagastatud telefonil võib olla mikrodefekte, kuid need ei tohiks kasutust häirida.
Tagastatud telefonil võib olla mikrodefekte, kuid need ei tohiks kasutust häirida. Foto: SCANPIX

Tele2 hakkab müüma 50-protsendilise soodustusega klientide poolt tagasi saadetud, kuid kasutamata telefone.

«Inimesed tellivad vahel seadme, kuid kodus avastavad, et see neile siiski ei sobi ja seaduse järgi on õigus telefoni teel või internetist tellitud kaup kahe nädala jooksul kasutamatult tagastada,» ütles Tele2 Eesti tootedirektor Katrin Aron. Enamasti on Aroni sõnul sel puhul tegemist e-poest tellitud, kuid kasutamatult tagastatud telefoniga.

Osad tagastatud seadmed läksid Tele2-s asendustelefonidena kasutusele, kuid paljud jäid ka kasutult seisma. Aroni sõnul otsustati need pigem panna oma tööd tegema ja pakkuda klientidele poole hinnaga. Mõni säärane telefon on lihtsalt karbist välja võetud, teine korraks sisse lülitatud, mistõttu võib esineda mikrodefekte, kuid müükipandavad seadmed on praktiliselt uued.

«Hoolduskeskus kontrollib kõik tagastatud telefonid üle ning leiunurgast ostetud seadmetele kehtib kuuekuuline garantii,» lisas Aron. Praegu on sadakond soodushinnaga telefoni saadaval Tele2 Ülemiste ja Mustika keskuste esinduste leiunurkades hinnaga 12 - 65 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles