Sügis toob uue telekanali

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel saab teleka ees õhtuid veeta.
Sügisel saab teleka ees õhtuid veeta. Foto: SCANPIX

Suurbritannia tele-ettevõte Baltic Media Alliance Ltd. (BMA) avab uue telehooaja algul Eestis uue telekanali Kanal 1+, mis on suunatud eestikeelsele auditooriumile meelelahutuse eesmärgil.

«Tahame alustada septembri lõpus või hiljemalt oktoobri algul,» sõnas BMA Estonia OÜ direktor Irina Kozõrenko. BMA Estonia OÜ hakkab teostama telekanali turundus- ja müügitööd.

BMA loodava kanali programm hakkab koosnema Venemaa, Ukraina, Lääne-Euroopa ja USA programmitootjate toodangust. «Mõte tutvustada eestlastele lähemalt kvaliteetset ja kallilt toodetud Venemaal ja Ukrainas valminud meelelahutuslikku televisiooni on meil olnud juba mitu aastat,» ütles BMA direktor Margus Merima. 

Tegemist on koguperekanaliga, mille programmi põhiosa moodustavad filmid, seriaalid, telemängud, erinevad meelelahutussaated, reality-show'd, elustiilisaated, lasteprogrammid jne. Kõik eetrisseminevad saated saavad eestikeelse tõlke. Kanali keel on eesti keel.

Foto: BMA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles