Tuntud veebimaksete platvorm peab Eesti riigikeeleks vene keelt

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PayPal on mugav veebimaksete platvorm.
PayPal on mugav veebimaksete platvorm. Foto: Dmitriy Shironosov

Veebimaksete platvormi PayPal uue teenuse juures tekitab hämmeldust tõsiasi, et see pakub Eesti riigikeeleks vene keelt.

Sel nädalal tõi PayPal turule uue teenuse PayPal.Me, mis pakub kasutajatele senisest lihtsamaid virtuaalseid rahaülekandeid, kirjutab Kiip. Äpi idee on teha inimeselt-inimesele ülekanded kiiremaks ning lihtsamaks. Sarnaseid teenuseid pakuvad suurematel turgudel veel ka Facebook, Google, Square Cash ja Snapchat.

Kahjuks kuvatakse PayPal.Me veebilehel teavitus, mis informeerib Eesti IP-ga külastajaid sellest, et teenus ei toimi meie regioonis. Iseenesest ei ole sel midagi ebatavalist, et uued teenused ei jõua koheselt Eesti (või üldisemalt Baltikumi) turule. Küll aga paneb peab kratsima fakt, et lehe allosas kuvatakse väikest Eesti lippu ning selle kõrval kirja «русский», mis viitab sellele, et leht on saadaval vene keeles.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda siit.

Foto: Kiip.ee kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles