Homme tasub lennujaamas varuda aega ja kannatust

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lennujaama sisevaade.
Tallinna Lennujaama sisevaade. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tänavune kolmas kruiisituristide pööring toob Tallinna lennujaama kaheksa lennukitäit turiste, kes alustavad Tallinnast oma kruiisireisi, mistõttu tuleks tavareisijail terminali saabuda mõistliku ajavaruga.

Neljandat suve järjest alustavad ja lõpetavad kruiisifirma Pullmantur reisijad oma kruiisireisid Tallinnas. Laupäeval saabub lennujaama Madridist üle 1700 kruiisituristi, kes alustavad siit oma Läänemere-kruiisi, sadamasse saabub aga laevatäis kruiisi lõpetanud turiste. Päeva jooksul vahetavad nad Tallinnas kohad, reisi lõpetanud suunduvad lennukitega tagasi Hispaaniasse, saabujad aga lähevad sadamas laevale. 

Sel laupäeval on pööringulendude saabumised ja lahkumised paigutatud kuue tunni sisse, kella 12 ja 18 vahele. Et tavalisest rahvarohkemal päeval lennujaamas võimalikult mugavalt hakkama saada, palutakse reisijail olla lennujaamas kaks tundi enne lennu väljumist. Ka tasub end lennule registreerida juba kodus interneti kaudu, äraantava pagasi saab lennujaama tuua enne tipptunde või päev varem. Lennujaam paigaldab reisijate kiiremaks teenindamiseks laupäeval ka kaks lisa-turvaliini. 

Sellesuvise kolmanda ja viimase pööringu lõpuks on Tallinna Lennujaam oma partneritega teenindanud umbes 9500 pööringureisijat, kes tänavu seilasid Läänemerel marsruudil Malmö-Rostock-Stockholm-Helsingi-Peterburi-Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles