Kaunid veealused restoranid üle maailma

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaa restoran.
Ithaa restoran. Foto: Kuvatõmmis

Restoranipidajate fantaasial pole piire – vaata pilte ja videoid eripärastest veealustest restoranidest ja baaridest, kuhu minekuks pole sukeldumisülikonda vaja.

1. Ithaa restoran – Ithaa on maailmas ainuke veealune restoran, mis on üleni klaasist. Restoran asub viie meetri sügavusel allpool merepinda Conrad Maldives Rangali Island hotellis. Ithaas saab nautida näiteks kaaviari- ja vähiroogi. Vaata videot restoranist.

Foto: Kuvatõmmis

2. Dubais asuvas Burj Al Arab hotelli Al Mahara restoranis on põrandast laeni akvaarium, mis pakub vahvat veealuse einestamise kogemust.  Al Mahara tähendab tõlkes austrikesta. Restorani menüü on selle õhkkonnast innustatud, pakkudes näiteks pošeeritud austreid ning meresoolakoorikuga meriahvenat. Vaata videot.

Foto: Kuvatõmmis

3. Atrium Bar Berliini Radisson Blu hotellis asub maailma suurima silindrikujulise akvaariumi all. Baaris saab juua kokteile ja süüa kooki ning vaadata samal ajal, kuidas 264 172-liitrises silindris ujub üle 1500 kala. Vaata videot.

Foto: Kuvatõmmis

4. Aquarium restoran asub Nashvilles, USAs. Restoran pakub veealust vaadet 200 000-liitrisele akvaariumile, kus elab enam kui 100 erinevat liiki kalu. Vaata videot.

Foto: Kuvatõmmis

5. Anantara Kihavah Villa hotellis Maldiividel asub restoran Sea, mille atmosfäär peegeldab India ookeani ilu. Restoraniga koos on ka veinikelder ning söögiks pakutakse Euroopa köögi roogi. Vaata videot.

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles