Solarise toidupoes väikesed ostud end enam ära ei tasu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise toidupood
Solarise toidupood Foto: Andres Haabu / Postimees

Comarketi kauplusi ja Solarise toidupoodi haldav ABC Supermarkets otsustas ühtlustada oma kauplustes kasutatavate sooduskaartide kasutustingimusi, kehtestades soodustuse saamiseks ka Solarise toidupoes 10-eurose ostumiinimumi.

«Nii mina kui veel mõned kliendid said Solarise toidupoes üllatuse osaliseks,» rääkis Postimehe tarbijatoimetuse poole pöördunud lugeja, kelle jaoks tuli üllatusena, et kauplus on muutnud Solarise keskuse sooduskaardi kasutamise tingimusi.

«Varem sai Solarise kaardi – mis võimaldab odavamalt osta –, anda iga ostu korral, kuid nüüd aktsepteeritakse seda alates 10-eurosest ostust,» kirjeldas naine, kes ei saanud ka kassapidajalt selgitust, miks see nii on. «Püüdsin helistada Solarise toidupoega seotud juhtivkoosseisule, kuid eile see ei õnnestunud,» lisas ta.

Solarise toidupood kuulub sarnaselt Comarketi kauplustega ABC Supermarkets alla, kus kehtivad ABC sooduskaardid, mis jagunevad kolmeks: tavakaart, hõbe- ja kuldkaart. Solarise toidupoes on seni kehtinud lisaks ka Solarise keskuse kliendikaart ja Club One kaart, mida seni sai kasutada ükskõik, millises summas ostu puhul.

ABC Supermarkets müügivõrgudirektori Tiina-Mai Mahlapuu sõnul muudeti aga tingimusi selle aasta 1. juunist eesmärgiga ühtlustada kõikide kaupluste kliendikaartide kasutamise tingimusi. Nimelt kehtivad nüüd Club One ja Solarise keskuse kliendikaardi kasutamisel Solarise toidupoes samad tingimused, mis ABC hõbekaardi kasutamisel, kus soodustused rakenduvad üksnes üle 10-euroste ostude puhul.

«Sarnaselt ABC hõbekaardiga saab ka Solaris Club ja Club One kliendikaardiga Solaris toidupoes viieprotsendilist allahindlust kõikidelt tavahinnaga ostudelt, mille suurus on vähemalt 10 eurot,» ütles Mahlapuu. 10-eurone ostumiinimum ei kehti üksnes ABC Supermarketsi kolmeprotsendilisele tavakaardile.

Need sooduskaartide tingimused on varem kehtinud ka juba kõigis Comarketi kauplustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles