Kollase lindiga toetatakse nii Eston Kohvrit kui lastefondi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollane lint Eston Kohveri toetuseks.
Kollane lint Eston Kohveri toetuseks. Foto: Lipuvabrik OÜ

Homme möödub aasta Eesti kaitsepolitseiniku Eston Kohvri röövimisest, mistõttu on president Toomas Hendrik Ilves kutsunud inimesi üles kandma kollast linti, et jagada lootust Kohvri kojusaamiseks.

Lipuvabriku valmistatud kollase lindiga märgi müügist saadav kasum annetatakse Eston Kohvri pere soovil TÜ Kliinikumi Lastefondi asenduskodude kampaania «Katkised hinged» toetuseks.

«Kui kuulsime, et Estoni sooviks on annetada kollase lindiga märkide müügitulu Lastefondi asenduskodude projektile, võttis see päris sõnatuks. Tema olukord on väga keeruline, kuid ta ei küsi sealjuures toetust mitte endale, vaid palub toetada raskes olukorras lapsi, mis on imetlusväärne,» ütles TÜ Kliinikumi Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv.

Märgi valmistanud Lipuvabrik OÜ tegevjuhil Karina Tõeleidil on hea meel oma tootega aidata kaasa sellele, et Kohvrile ja tema perele toetust avaldada soovivad inimesed saavad ühtlasi aidata ka abivajavaid lapsi. Viis eurot maksvaid märke saab esialgu tellida Lastefondi kodulehe kaudu, lähiajal jõuavad need müügile ka Selveri infolettidesse.

Lastefondi tänavuaastase põhikampaania «Katkised hinged» eesmärk on võimaldada asenduskodudes kasvavatele lastele järjepidevat, personaalset ja kiiret terapeutilist tuge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles