Koomik narritab Ikea mööblikauplust

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ikea pood Prantsusmaal.
Ikea pood Prantsusmaal. Foto: Iroz Gaizka

Koomik Jeff Wysaski teeb USAs asuva Ikea mööblikaupluse kulul nalja, riputades mööbli juurde humoorikaid sildikesi väljamõeldud klientide tagasisidega.

Näiteks riidekappi iseloomustas ta viiepallisüsteemis kolme palliga ning lisas, et kapp juhib selle ostja Narniasse, ent kui kapi tagasein laudadega kinni naelutada, lõpetab rumal Narnia lõvi abi küsimise, vahendab news.com.au.

Vaiba juures on aga tagasiside, et tegu on halvima vaibaga, sest klient nimega Phillip palus sel sõidutada end Agrabah’i, ent selle asemel sattus ta haiglasse.

Natalia nime all on iseloomustatud seinakella, millel kiidetakse vastupidavat patareid, ent kurdetakse pideva meeldetuletamise eest, kuidas iga sekund viib halastamatult lähemale surmale.

Jeffi nime all on lisatud tagasisidega silt kolme toote – kaasaskantava külmiku, riiuli ja tooli juurde. Esmalt kiidab Jeff külmikut, mis mahutab ära 80 madu, seejärel riiulit, mis aitab hästi organiseerida erineva suurusega madusid ning seejärel tooli, mis mahutab tema arvates ideaalselt ära väikse lapse või ekstreemselt suure mao.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles