Ka täna asendab parvlaev Harilaid rikki läinud Ionast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka reedel asendab Harilaid Kuivastu-Virtsu liinil rikki läinud Ionast.
Ka reedel asendab Harilaid Kuivastu-Virtsu liinil rikki läinud Ionast. Foto: Mihkel Maripuu

Kuivastu-Virtsu liinil veab reedel koos parvlaev Hiiumaaga reisijaid asenduslaev Harilaid, mis asendab rikkis parvlaeva Ionas.

«Ionas on nädala algusest liinilt eemal ja tehakse remonttöid, mille kestvus ei ole veel teada,» ütles Väinamere Liinide laevafirma esindaja, kes sõnul saab Ionas sõita ka kolme trasteri abil, sel juhul on tuule piirang, mis omakorda sõltub juba tuule suunast. Seega vaatab klassiühing reedel Ionase üle ja on võimalik, et alus saab vaikse tuule korral siiski loa sõita.

Asenduslaev Harilaid alustas reisidega vastavalt teise laeva graafikule neljapäeva keskpäeval. Parvlaeval on graafikus teenindada tööpäevadel neli ringi, reedel kaheksa, laupäeval kolm ja pühapäeval seitse ringi.

«Reisijaid, kellel on olnud e-piletid just teise laeva reisidele, on teavitatud SMS-i või telefoni teel reisiaja muutumisest varasemaks või hilisemaks,» teatas Väinamere Liinid ja lisas, et klient saab otsustada ise millise väljumise ta valib.

Hiiumaa laevaliinil on nädala lõpus käigus lisareisid. Täiendavad väljumised on reedel kell 14.30 Rohukülast ja kell 16 Heltermaalt ning pühapäeval kell 20.30 Rohukülast ning kell 22 Heltermaalt, teatas Väinamere Liinid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles