Suurest lotovõidust pool läks noorele perele

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto
Bingo Loto Foto: Joosep Martinson/Õhtuleht/Scanpix

Üks eelmisel nädalal võidetud Bingo Loto suurvõitudest on vormistatud – 162 300,50 eurot võitis noor Kuressaares elav pere.

Möödunud kolmapäeval, 9. septembril Suure Lotokolmapäeva välja loositud Bingo Loto jackpot summas 324 601 eurot jagunes kahe mängija vahel, kellest üks on oma võidu ka vormistanud, teatas Eesti Loto. Suurest lotovõidust pool läks noorele Kuressaares elavale perele.

«Noortel oli ostetud kaks Bingo Loto piletit, millest üks tõigi suurvõidu,» rääkis Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel. Küll aga jäi kolmapäeva õhtul koos perega lotosaadet vaadates neil algul üks number märkimata, sest peres kasvav väike laps vajas tähelepanu ja nii ei saanudki noored esimese hooga teada, et neil on võidupilet. «Peale saadet kontrolliti internetist võidunumbrid üle ning alles siis selgus, et just nemad on jackpoti võitjad,» sõnas Eesti Loto esindaja.

Võidusumma eest plaanib noor pere tasuda pangalaenu, osa rahast investeerida, samuti ehitada valmis maakodus poolelioleva sauna. «Et pereema on hetkel lapsega kodune, siis ei pea ta tänu suurvõidule vanemahüvitise lõppedes kohe tööle minema, vaid saab veel lapsega kodus olla,» tähendas Luikmel. Bingo Lotot on selles peres ostetud igaks nädalaks, seni on suurim võit olnud diagonaalidega. Eesti Loto esindaja sõnul ei tea võidust hetkel veel keegi peale noorte endi, kuid kindlasti plaanivad nad sellest rääkida ka oma lähedastele.

«Teist õnnelikku jackpoti võitjat, kes ostis oma pileti Põlva Ostumarketist, ootab Eesti Loto veel oma võitu vormistama,» lisas Luikmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles