Pakk jõudis kohale 40 aastat pärast tellimist

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postipakk.
Postipakk. Foto: SCANPIX

Teel kannatada saanud postipakk jõudis pärast 40 aastat selle tellimisest lõpuks tenniseklubi postkasti.

Viewbank tenniseklubi sekretäri Sonja Terpstra sõnul olid liikmed väga üllatunud, leides pakist riietele õmmeldavad embleemid, mille nad olid arvatavasti tellinud 1970ndate keskel, vahendab Herald Sun. Algselt jõudis pakk endise komiteeliikme Irene Garretti aadressile, kus ta siiani elab. «Küllap mina tellimuse esitasin, sest see oli adresseeritud minu nimele,» ütles Garrett ning lisas, et sai kõvasti naerda, sest oli tellitu ammu unustanud. Garrett arvas, et pakk telliti 1975.aasta paiku ning saatis selle edasi tenniseklubisse.

Naine eeldas, et nad olid esitanud uue tellimuse, kui varasem kohale ei jõudnud. Ta lisas, et võibolla poleks pakk iial ilmavalgele tulnud, kui ta oleks vahepeal kolinud ega elaks enam samal aadressil kus 40 aastat tagasigi.  Garretti abikaasa küsitles ka kullerit, kes paki kohale tõi. Tema arvates võis see olla kukkunud sorteerimiskeskuses mõne masina taha , sest pakk oli õline, kuid selle sisu oli täiesti kasutamiskõlbulik.

Austraalia posti pressiesindaja Jenni Bolton ütles, et kuigi ettevõte osutab kiiret ja turvalist teenust, läks ilmselgelt 40 aasta eest midagi valesti. «Me veel uurime seda ootamatut juhtumit, kuid meil on hea meel, et pakk jõudis lõpuks saajani,» ütles ta.

Tenniseklubi sekretäri Sonja Terpstra sõnul kavatseb klubi kasutada kunagi uhkusega kantud embleeme mõne aasta pärast klubi 50.sünnipäeval. «Pakis oli üle 60 embleemi, mida me saame üritusel välja loosida või kasutada nostalgiliste T-särkide tegemisel,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles