Kaupmehe jorutamine sundis ostjat abi otsima

rus.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Letšo, mis sisaldas ka klaasikilde.
Letšo, mis sisaldas ka klaasikilde. Foto: Lugeja foto

Öeldakse, et killud toovad õnne, aga mitte mingil juhul siis, kui need on toidu sees. Just nii juhtus ühe Maxima kliendiga, kes poelt tulutult vastust oodates lõpuks ajalehe poole pöördus.

«Otsustasin kirjutada teile oma ebameeldivast, aga ka ohtlikust olukorrast, kuna Maxima lihtsalt ignoreerib minu kirja, mille ma neile riigikeeles saatsin ja millele lisasin nii fotod kui ka tšeki,» pöördus venekeelse Postimehe poole lugeja Aleksei.

Mees ostis Maardu MaximaXX poest letšo ja seda süües tundis ta  midagi krõmpsus hamba all. «Avastasin, et tegu oli väikeste klaasikildudega ja mul hakkas ebamugav, sest kuna need olid väga väiksed, siis nende alla neelamine poleks kuigi keeruline,» kirjutas mees.

Et teisi mitte asjatult süüdistada, siis kontrollis ta purgi servi ning need olid terved. Seejärel pöördus mees Maxima poole, kuid kahe nädala jooksul ei saanud ta poelt vastust.

Klaasikild letšos.
Klaasikild letšos. Foto: Lugeja foto

Maxima kvaliteedijuhi Katrin Veersalu sõnul suhtuvad nad väga tõsiselt toidu kvaliteeti ja selle ohutusse. Veersalu sõnul pöördus klient nende poole 21. augustil. veersalu sõnul teavitati ostjat kohe, et vastuse koostamine võtab aega 15 päeva.

Maxima saatis info 24. augustil tootjale ja tootja tunnistas, et tegu on nendepoolse eksimusega. Ka viis tootja läbi täpse auditi ja saatis poeketile selle tulemused. «Pärast seda me saime saata kliendile täieliku vastuse,» selgitas kvaliteedijuht. Ta tunnistab, et kaupmees oleks pidanud ostjat sellest protsessist teavitama ja selgitama, et vastus viibis.

«Selleks, et me saaksime võimalikult kiiresti ja efektiivselt vastata klientide pöördumistele, oleme juba ette võtnud teatud muudatused ja algatanud mõned projektid,» ütles Veersalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles