Portaal seiklused.ee petab kliente

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Langevarjuhüpe.
Langevarjuhüpe. Foto: Tairo Lutter

Tarbijakaitseamet hoiatab portaali seiklused.ee eest, sest sealt ostetud langevarjuhüppe vautšereid ei saa kasutada ja ühtlasi keeldub ettevõte raha tagastamast.

Diana Sild ostis ühe vautšeri möödunud aasta 1. septembril ja teise 12. detsembril ning need pidid kehtima aasta. Kui Sild tänavu suvel pärast Eesti Lennuklubiga aja kokku leppimist langevarjuga hüppama tahtis minna, helistati talle klubist tagasi ja teatati, et vautšereid kasutada ei saa, vahendab ERR.

«MTÜ Eesti Lennuklubi ei aksepteeri neid vautšereid võlgnevuste tõttu alates juulikuust, müüja ei vastanud telefonikõnedele ega meilidele, nüüdseks on kodulehelt kadunud kõik kontakttelefoni numbrid,» ütles Sild ja lisas, et kodulehelt on võimalik jätkuvalt vautšereid osta.

Tarbijakaitseametisse on portaali osas pöördutud 31 korral ja tehtud 13 kaebust, millest 11 on praegu menetluses. Politsei kaalub ka kriminaalmenetluse algatamist.

Refereeritud artiklit saab lugeda ERR-ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles