Selveri lihavalik tekitas poodlejas nördimust

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri lihaletis haigutas eile õhtul tühjus.
Selveri lihaletis haigutas eile õhtul tühjus. Foto: Lugeja pilt

Eile õhtul kella 18 paiku Tallinnas Merimetsa Selverit külastanud naine imestas, et lihalett oli pooltühi ning kõik hakklihasegud olid ära ostetud.

«Väga ebameeldiv, et tipptunnil polnud enam mitmeid tooteid saadaval, sealhulgas oli kõigist hakklihasegudest müügis veel vaid hakitud kalkuni kintsuliha ning saialetiski haigutas tühjus,» oli klient nördinud ning oletas, et põhjus peitub eile alanud Selveri laadapäevadega seoses suurenenud müügis.

Selveri kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaiu sõnul selgus kauplusega suheldes, et sel kellaajal tõsteti antud riiulilt lihatooted ära teistele riiulitele selle puhastamiseks, mida ei saanud kahjuks edasi lükata.

«Peaaegu kõiki tooteid jätkus hiliste õhtutundideni, kuid need asetsesid harjumuspärasest kohast mujal, samas oli klientidel soovi korral võimalik teavet küsida müüjate käest,» ütles Erilaid, lisades, et kahtlemata on laadapäevadel kaupade läbimüük märkimisväärselt suurem, kuid sellega tarneid planeerides kauplused ka arvestavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles