Superbus alustab esimese Eestist algava bussiliiniga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed bussijuhid on Superbus'il juba palgatud.
Esimesed bussijuhid on Superbus'il juba palgatud. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Šoti miljardäri Brian Souteri palju poleemikat tekitanud bussifirma käivitab tänasest esimese Eestist alguse saavad bussiliini, millega saab Tallinnast Poola.

SuperBus käivitab koostöös sõsarettevõttega Polskibus.com 1. oktoobril uue bussiliini Tallinn-Riia-Vilnius-Bialystok-Varssavi, teatab bussifirma. Mõlemal suunal hakkavad bussid väljuma kaks korda päevas. Piletihinnad ka uuel rahvusvahelisel liinil ühest eurost, millele lisandub ka ühe-eurone broneerimistasu.

Bussifirma teatel jätkuvad endiselt läbirääkimised ka maanteeametiga riigisiseste vedude alustamiseks. «Loodame bussid saada Eesti sisestele liinidele sõitma nii pea kui võimalik,» lausus äsja ametisse asunud Eesti piirkonnajuht Jaan Mürk. Hetkel on Superbus võtnud Eestis palgale kümme bussijuhti, kuid plaanib selle arvu rohkem kui kahekordistada, kui luba ka riigisisesteks vedudeks on olemas.

«Me ei anna alla ja usume kõik, et peagi saavad meie mugavad bussid teenindada ka siseliine - oleme saanud meeletult palju positiivset tagasidet reisijatelt ning teame, et oleme turule oodatud,» sõnas ettevõtte tegevjuht Lauri Helke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles