Väikelinn saab esimese Hesburgeri restorani

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hesburgeri restoran.
Hesburgeri restoran. Foto: Elmo Riig / Sakala

Soome ja Baltikumi suurim restoranidekett Hesburger otsustas Eestis veel laieneda ja avab kolm uut restorani – kaks Tallinnas ja ühe Võrus.

Tallinnas Nurmenuku poes (Ehitajate tee 107) avab oktoobri alguses uksed 50-kohaline restoran ja Võru Maksimarketis (Jüri tn 82) 54-kohaline restoran. Kolmas uus restoran avatakse detsembris Tallinnas Sõpruse puiesteel. Ettevõte loob 20 uut töökohta ning investeerib uutesse restoranidesse 550 000 eurot.

Mõeldes perekülastajatele on suuremas osas avatavatest restoranidest olemas ka lastenurk. «Oleme võtnud eesmärgiks kõikjal, kus ruumiplaan vähegi võimaldab, sisse ehitada ka lastenurgad,» ütles  Hesburgeri arendusjuht Ieva Salmela.

Hesburgeri menüü on põhiosas stabiilne, kuid igaks hooajaks tuuakse sisse ka midagi uut. Sel suvel olid selleks kohapeal valmistatud värsked smuutid, mis külastajate poolt väga hästi vastu võeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles