JYSK kulutas poe sisekujundusele 160 000 eurot

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JYSK Haabersti keskuse kauplus.
JYSK Haabersti keskuse kauplus. Foto: JYSK

Täna avas kodu- ja sisustuskaupu pakkuv jaekaubanduskett JYSK Tallinnas Haabersti keskuses pärast renoveerimistöid taas uksed.

Rohkem kui 1500 ruutmeetrit kaubanduspinda hõlmava poe renoveerimisse investeeriti 160 000 eurot. JYSKi Baltimaade juhi Dace Zundure sõnul jätkatakse investeerimist poodide renoveerimisse, kuna kaupluse uus disaini- ja sisekujunduse kontseptsioon teeb ostude sooritamise mugavamaks.

«Varem tehtud investeeringud on ennast tõestanud ning lähiaastate jooksul plaanime kõik JYSKi Baltimaade poed uuele disainikontseptsioonile üle viia,» sõnas Zundure.

Uus JYSKi kauplus põhineb «kauplus kaupluses» printsiibil, mis aitab inimestel lihtsamini kauba sortimendis orienteeruda: omavahel seotud kaubad paiknevad kõrvuti ning kliendil on valiku tegemine kergem.

Rahvusvaheline kodu- ja sisustuskaupade kaupluste kett tegutseb 37 riigis üle maailma. Eestis on kaheksa JYSKi kauplust: neli Tallinnas, kaks Tartus ning üks Narvas ja Pärnus. JYSK pakub laia valikut kodukaupu: voodipesu, tekke, patju, laudlinu, rätikuid, telke, magamiskotte, kodu- ja aiamööblit, valgusteid ning muid kodusisustustooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles