Bussifirma võttis kasutusele ammuse piletimüüginipi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Bus.
Go Bus. Foto: Meelis Meilbaum

Alates tänasest saab Go Busi kaugliinidele osta veebist bussipileteid ka vahepeatuste kaupa.

«Kui aasta alguses käivitas Go Bus piletite elektroonse eelmüügi alg- ja lõpp-peatuste vahel, siis nüüdsest saavad reisijad osta pileteid internetist ka vahepeatustesse ning sealt edasi,» selgitas Go Busi arendusdirektor Kuno Koger. See võimalus lubab reisijatel kindlustada istekoha soovitud kuupäeval ning lisaks sõita soodsamalt. Lisamugavusena langeb ära vajadus võtta bussi kaasa pileti väljatrükk.

Ost tuleb sooritada ühiskaardile veebilehe www.pilet.ee jaotises Kaugliinid. Pileteid saab osta kõigile Eestis kasutusel olevatele ühiskaartidele kuni 10 päeva enne reisi. Pileti ostmisel tuleb sisestada ühiskaardi number, millele soovitakse pilet saada ning oma meiliaadress.

Veebist ostetud piletid on täishinnast viie protsendi võrra soodsamad. Üksnes kaugliinipileti ostmiseks ning soodustuse saamiseks ei pea ühiskaart olema isikustatud.

Internetist ühiskaardile ostetud piletite puhul kehtib ka tagastusvõimalus. Sellekohane taotlus tuleb esitada www.pilet.ee keskkonna kaudu hiljemalt 60 minutit enne bussi väljumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles