Kohalikud noormehed sihivad välismaist smuutiturgu

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smuutimaterjal.
Smuutimaterjal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Saarlane Sven Nuum ja mulk Teet Torim asutasid tänavu osaühingu BoostMe, mis tegutseb nime all Boost Yourself ning pakub müügiks supertoitude segu Detox, mis aitaks täita energianäljas organismi.

Kuna tavapärane puuviljadest smuuti hakkas ära tüütama ning kasvas huvi tervisliku toitumise ja  kehale vajalike antioksüdantide ja kiudainete vastu, tulid Nuum ja Torim mõttele luua smuutidele lisatav supertoitude segu.

Toorainet hangitakse suures osas Eestist, seeläbi aitab ettevõte luua lisaväärtust ka kohalikule mustikale, astelpajule, arooniale, lina- ja kanepiseemnetele. Goji marjad ja chia seemned paraku Eestis ei kasva ja neid ostetakse sisse välismaalt.

Noormeeste eesmärk on kasvatada tuntust välisturgudel, oluliseks prioriteediks on sealhulgas rahvusvaheline online-müük. Veel üks idee on pakkuda Eesti kohvikutesse Boost Yourselfi smuutimenüü, kuna märgati, milliseid ebatervislikke suhkruga piimakokteile inimestele pakutakse. Esimene pilootprojekt käivitati Kuressaare kohvikus Chameleon, kus inimesed on selle väga hästi vastu võtnud ja lausa õnnelikud, et kusagilt saab osta tervislikke smuutisid.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles