Omniva: Hiina e-poodidest jõulukinkide tellimisel tuleb kiirustada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AliExpressi leht.
AliExpressi leht. Foto: Ekraanitõmmis lehelt

Seoses pakimahtude suurenemisega jõulueelsel perioodil soovitab Omniva oma kingitused osta välismaistest e-poodidest võimalikult aegsasti, sest muidu ei pruugi saadetised õigel ajal kohale jõuda.

Eelmisel aastal kasvas saadetiste tellimishulk jõulueelsel ajal tavapärasega võrreldes 30 protsenti – seetõttu võivad ka tänavu mõnevõrra pikemaks venida välismaiste e-poodide, eelkõige aga AliExpressi tarneajad. Maksimaalne tarneaeg jääb Omniva hinnangul siiski 60 päeva piiridesse.

Hiina suurimast e-kaubamajast ostetud kaupade mugavamaks kättesaamiseks lõi Omniva hiljuti võimaluse tellida kaup sobivasse pakiautomaati. Praeguste mahtude juures on esimesed AliExpressi kaubad pakiautomaati jõudnud vähem kui kahe nädalaga. Uut teenust on kasutanud praeguseks kasutanud üle poole tuhande kliendi.

AliExpressi kauba pakiautomaati tellimiseks tuleb registreeruda Omniva veebilehel. Samast leiab ka juhendi, kuidas tellimust vormistada ja kaup pakiautomaati tellida.  

Hiinast tellitud kaubad moodustavad umbes 50 protsenti välismaa saadetiste kogumahust. 95 protsenti Hiina saadetistest on seejuures AliExpressi kaubad. Omniva töötleb keskmiselt 5 tonni Hiina saadetisi päevas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles