Kütusemüüjast on saamas kohvikupidaja

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili Eesti juht Kai Realo (paremal) ja Statoili kontserni Kesk- ja Ida-Euroopa juht Jørn Madsen Balti jaama kohviku avamisel.
Statoili Eesti juht Kai Realo (paremal) ja Statoili kontserni Kesk- ja Ida-Euroopa juht Jørn Madsen Balti jaama kohviku avamisel. Foto: AG Foto

Statoili Fuel & Retail Eesti ASi peadirektori Kai Realo sõnul sõltub Eesti kohvijoojatest, kas tulevikus saab Statoilist kogu Skandinaavias ennekõike hoopis kohvikupidaja, mitte kütusemüüja nagu seni.

- Kai Realo, miks otsustas Statoil rajada Tallinna Balti jaama uue müügikoha, kus kütust ei müüdagi ning tegutseb vaid kohvik?

Me ei ole ammu enam kütusefirma, oleme jaekaubandusettevõte. Kui vaadata, kust meie sissetulek tuleb, siis poole sellest teenime kaupluste pealt. Vaadates seda turgu, teades, kui keeruline on tänapäeval saada tankla ehituseks Tallinna linnas luba, siis tundus mõttetu jääda senise kontseptsiooni juurde kinni ja mitte avada eraldi kohvipoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles