Lugeja küsib: miks on Säästumarketis liikumine nii ebamugavaks tehtud?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästumarket
Säästumarket Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

«Mis toimub Sõle Säästumarketis? Kui varem oli kaupluse riiulid kassadega samasuunaliselt, siis nüüd on need kassadega risti ja kui seal on veel lapsevankritega inimesi, siis on seal täielik ummik. Miks on seal liikumine nii ebamugavaks tehtud – kas tegemist on mingi ajutise asjaga või need riiulid jäävadki nii?» küsib lugeja.

Vastab Rimi pressiesindaja Katrin Bats.

Juba eelmise aasta algusest alates on tõstetud riiulid ümber kõikides Säästumarketi kauplustes. Eesmärgiks on muuta kauplused ruumikamaks ning valgusküllasemaks. Nüüdseks on jõutud sinnamaale, et pea kõikides Säästumarketites on sellekohane muudatus lõpule viidud, Sõle Säästumarket on üks viimastest.

Kliendid on selle muudatuse pigem heaks kiitnud. Alguses on ikka keeruline kaupu uuest kohast üles leida. Samas on pigem oldud positiivsed ning tavaliselt harjub klient üsna kiirelt ka kaupade uute asukohtadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles