Maaliline saareriik pakub unustamatut reisikogemust

Reisiguru.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maldiivid
Maldiivid Foto: Caters News Agency

Maldiivide väikeseid saarekesi imetletakse nii neid ümbritsevate puhaste randade kui ilusate sukeldumispaikade pärast, kuhu on võimalik vähese vaevaga ligi pääseda erinevate väikepaatidega.

Maldiivid on populaarne puhkuse veetmise koht inimestele üle maailma ning turistid hindavad seda just kõige selle pärast, mis saarestikul pakkuda on – alates aktiivsest veespordipuhkusest kuni rahulike jalutuskäikudeni liivarandadel. Pealinn Malé on üsna väike ja koduks mitmele ilusale muuseumile ning mošeele. Malé muuseumitest leiab mitmeid kalleid kunstiteoseid, mis on hangitud kuulsa ränduri Thor Heyerdahli poolt, kui ta esmalt Maldiividele tuli. Saareriigi üks populaarseimaid vaatamisväärsusi on kalaturg – turistid üle kogu maailma külastavad turgu, jahtides sealseid värskeid puuvilju, juurvilju ja erinevaid mereande, sealhulgas näiteks sealset tuunikala ning kuivatatud kala.

Loe lähemalt Reisiguru.ee-st, milliseid puhkusevõimalusi saareriik veel pakub ja vaata ka videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles