Osturallil ahvatlevad nii päikesereisid kui kodumaised spaapaketid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Osturallil reisipakkumistest seni kõige menukamaks osutunud pakettreisid Dubaisse, Egiptusse ja Tenerifele, palju ostetakse ka lennupileteid ning kodumaiseid spaapakette.

Wris Reisibüroo juhatuse liige Krista Esta sõnul on tõsisemad reisihuvilised Osturalliga juba pikemalt ette arvestanud. «Kes tahab väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega pakettreise, soodsaid lennupileteid või mõnusat spaapuhkust Eestis – kõik leiavad Osturallilt endale sobiva pakkumise,» ütles Esta.

Samuti on tema sõnul eestlastes üha tugevamalt juurdumas uus reisiostueelistus – nii lennupileteid kui ka majutust sisaldavad individuaalselt koostatud linnareisipaketid Euroopasse ja ka mujale maailma.

Osturallil on müügis päikesereisid Hispaaniasse Tenerifele ja Lanzarotele, Egiptusesse Sharm el Shekhi ja Hurghadasse ning Araabia Ühendemiraatidesse Dubaisse, lennupileteid ja majutust sisaldavad linnareisid Euroopa ja maailma suurlinnadesse, soodsad lennupiletid üle maailma ning lõõgastavad spaapuhkused Eestis.

Reisibüroo Go Travel müügiandmed näitavad, et Osturalli hittideks on Eesti spaa- ja majutuspaketid ning lennupiletid. Populaarseimad on Nooruse ja Jurmala spaapaketid, samuti Laulasmaa spaa. «Soodsad spaapakkumised on sügisestel Osturallidel juba mitmendat aastat järjest minev kaup ning eelistatakse pigem pakette, mis kestavad kauem kui ühe öö ja sisaldavad ka  kehahoolitsusi,» ütles Go Traveli turundusjuht Anu Vane.

Lennupiletitest tuntakse enim huvi AirBalticu Euroopa- ja Turkish Airlinesi kauglendude vastu. «AirBalticu sihtkohtadest on populaarsed eelkõige klassikalised linnareisid, aga selle kõrval uuritakse ka suusareisiks sobivaid sihtkohti nagu Poprad, München, Salzburg, Zürich,» kirjeldas Vane.

Puhkusereisidest tuntakse kõige elavamat huvi Dubai reiside vastu, mille soodsaimal hinnatasemel väljumised müüdi läbi esimese päeva õhtuks. Populaarsed on ka Tenerife ja Egiptuse reisipaketid. Vane sõnul on puhkusepäringutest näha, et inimeste eelistused püsivad aastate lõikes üsna muutumatuna - soovitakse sooja päikest ning Egiptus ja Tenerife on kõige tuntumad sihtkohad, kus seda saab.

«Oodatud uuendusena on sel aastal valikus puhkusepaketid Lanzarotele, mis on kõige omanäolisem Kanaari saartest, aga kuna see on eestlastele veel veidi tundmatu, siis Lanzarote reisidel on kohti saadaval veidi suuremas valikus kui näiteks Tenerife reisidele,» ütles Anu Vane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles