Finnair loob uusi ühendusi Jaapani ja Hiinaga

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: Peter Andrews / Reuters

Finnair hakkab 2016. aasta suvehooajal pakkuma kahte uut otselendu Aasiasse, lisanduvad Jaapani linn Fukuoka ja Hiina suuruselt kolmas linn Guangzhou.

Finnairi presidendi ja tegevjuhi Pekka Vauramo sõnul kavatseb Finnair 2020.aastaks lende Aasia suunal kahekordistada ning kaks uut sihtkohta on oluliseks sammuks selle eesmärgi täitmisel. «Meil on kauaaegne kogemus sujuvate ümberistumiste abil Aasia ja Euroopa ühendamisel ning ootan väga laienemist uutesse sihtkohtadesse,» ütles Vauramo.

Fukuoka suunal hakkab Finnair lendama alates 2016. aasta kevadest kolm korda nädalas. Fukuoka lisandumine teeb Finnairist ainsa Euroopa lennufirma, mis lendab nelja erinevasse linna Jaapanis. Praegu pakub Finnair otseühendusi Tokyo Narita, Nagoya ja Osakaga.  

Guangzhou suunal hakkab Finnair lendama vahemikus 6. mai kuni 29. oktoober 2016 neli korda nädalas. Guangzhou on Finnairi kuues sihtkoht Suur-Hiinas. Finnair pakub aastaringset ühendust Pekingi, Chongqing, Hong Kongi ja Shanghaiga ning suviti ühendust linnaga Xi'an.

Mõlemaid sihtkohti teenindab Finnairi Airbus A330 lennuk. Finnair ühendab Fukuoka ja Guangzhou enam kui 60 sihtkohaga vahemaandumisega Helsingis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles