Ostja kaebus: olen kursis alkoholiseadusega, aga sellist tsirkust pole näinud

Tarbija24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaõlu jäi seekord ostmata.
Lisaõlu jäi seekord ostmata. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Kaebuste kirjutamise komme pole Eestis ostjate seas  välja surnud. Rimi otsus joobes inimestele alkoholi mitte müüa on ärgitanud mitmeid inimesi seda tegema. Postimehe tarbijaportaal avaldab ühe Rimile laekunud kaebuse muutmata kujul.

Tere, Minul on üks väga ebameeldiv tagasiside. Nimelt käisin täna naabrimehega poes ja Talle ei müüdud õlut. Hea küll, ostan siis ise, mõtlesin ja Minu üllatuseks ei müüdud Mulle ka. Müüad väitsid, et Ma ostan silmnähtavalt purjus inimesele õlut. No kuulge, Ta ei olnud üldse silmnähtavalt purjus. Ta oli joonud pudel õlut ja kas selle järgi, et Tal tulid nokast õllehaisud on müüjal õigus keelduda alkoholi müümast. Ei aidanud seegi, et Ma ütlesin, et Ma viin Ta kohe koju. Tegemist on Laagri Rimiga. Ja sinna poodi Ma ei lähe ealeski enam. Ma olen ise ka müüja ja Ma olin antud juhtumist juhm. Ma olen ise ka kursis alkoholiseadusega , aga sellist tsirkust pole Ma näinud. Selle asemel, et juhataja kohale kutsuda kohe, tuli sinna kaks turvameest, kelle asi see üldse polnud. Ime, et käsi raudu ei pandud. Mingi väikse õlle pärast oli kohale tulnud seitse inimest ja miks niipalju jama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles