Lux Express otsustas tudengitele erilist lahkust ilmutada

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi buss
Lux Expressi buss Foto: Laura Oks/Postimees

Kui seni oli noortel võimalik Lux Expressiga sõites kasutada kümneprotsendilist allahindlust, siis nüüd lubab ettevõte teha noortele reisimise vähemalt veerandi võrra odavamaks.

Selleks, et äriklassi reisikogemus jõuaks ka võimalikult paljude noorteni – kes muidu peaksid raha säästmise nimel tegema kompromisse reisimugavuse arvelt –, lubab Lux Express alandada tudengipiletite hindu sõltuvalt sihtkohast 25–40 protsenti alghinnast.

Lux Expressi juhi Hannes Saarpuu sõnul on ettevõtte eesmärk teha kiire ja mugav bussisõit taskukohaseks ka üliõpilastele ja noortele. Lux Expressi sooduspileteid saavad kuni 26-aastased noored osta Tallinna–Tartu, Tallinna–Pärnu ning Tallinna–Narva liinidel.

Sooduspiletid on müügil ainult Lux Expressi kodulehel, soodustused on ühtsed kõikidel nädalapäevadel ja väljumistel. Bussifirma ei nõua bussi sisenemisel prinditud pileteid, vaid soovitab klientidel sõiduõiguse tõestamiseks kasutada elektroonset piletit, ID-kaarti või PINS sooduskaarti.

Noorte soodushinnad, mis kehtivad ainult Lux Expressi kodulehel:

  • Tallinna-Tartu liinil: 6 eurot (täispiletihind  8-12 eurot)
  • Tallinna- Pärnu liinil: 4 eurot (täispileti hind 7-9 eurot)
  • Tallinna-Narva, Sillamäe liinil:  6 eurot (täispileti hind vastavalt 10-13 ja 9-12 eurot)
  • Tallinna-Jõhvi, Kohtla-Järve liinil: 5 eurot (täispileti hind 8-11 eurot)

Allikas: Lux Express

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles