«Radar»: endised töötajad süüdistavad suurfirmat ahistamises

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes

Tänases Kanal 2 saates «Radar» tulid kaamera ette endised suurfirma töötajad, kes ütlesid, et töökorraldus Eesti Telekomis on ahistav ning neid vallandati üleöö ja ülekohtuselt.

«Ma olen näinud televiisorist inimtööfarme, aga ma ei uskunud, et ma Eestis midagi sellist kohata võin,» kirjeldas üks Eesti ühe edukama ettevõtte Eesti Telekomi endine töötaja oma tööandjat.

Eesti Telekomi katseajaga tööle läinud inimesed rääkisid, kuidas nendega sõlmiti kiiresti lepingud, kuid väljaõpe spetsiifilisele töökohale jäi puudulikuks. Ka ei lubatud arvutiga töötavatel inimestel kordagi toolilt tõusta, vastasel juhul tehti kohe sellekohane märkus.

Eriti inetuks kippusid endiste töötajate puhul aga lood siis, kui katseaeg hakkas lõppema - paljud neist vallandati päevapealt ilma mõjuva põhjuseta.

Kuidas ülemuse soosingu saamiseks tuli talle teha teeneid ja kingitusi ning kuidas kontorisse strippar esinema kutsuti, vaata allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles