Kohvihiiu hinnamuudatus ärritas kliente

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starbucksi vahetas kohvioad välja.
Starbucksi vahetas kohvioad välja. Foto: Reuters / Scanpix

Starbucksi otsus kergitada Suurbritannias oma joogi hinda 30 sendi võrra pahandas tarbijaid, kellele jäi hinnamuutuse põhjus arusaamatuks.

Kui paljusid ostjaid teavitati enne maksmist, et hind on seoses kohvioa vahetuse tõttu kallim, siis teistele tuli see ebameeldiva üllatusena, kirjutab Independent. «Tellisin endale late ja müüja osutas letil olevale väiksele kohvitopsile, et kas see mulle meeldiks ja ma ütlesin jaa,» rääkis väljaandele 41-aastane James Hall. Mees andis müüjale täpse raha 2,60 (3,50 eurot) ja sai üllatusena teada, et 20 penni jääb puudu (30 senti).

Müüja selgitas, et lisaraha tuleb maksta Guatemala ubade eest. «Minu meelest on see alatu,» sõnas mees. Ta pole ainus nördinud lugeja. «Hea Starbucks, keegi ei taha Guatemala kohvi. Lõpetage ära 20 lisapenni nuiamine,» kirjutas teine klient.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles