Mobiilioperaator muudab andme- ja kõneside valimise lihtsamaks

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT soovib muuta andme- ja kõneside valimise kliendile lihtsamaks.
EMT soovib muuta andme- ja kõneside valimise kliendile lihtsamaks. Foto: PantherMedia

EMT tõi turule uued Mobiilse elu paketid, kus on nii mobiilse interneti kui kõneside teenuste valimine muudetud kliendi jaoks väidetavalt lihtsamaks.

Uus erakliendile suunatud Mobiilne elu koosneb seitsmest erineva mahuga internetipaketist, mille seast saab klient endale valida kas 250MB, 1,5GB, 3GB, 6GB, 12GB, 24GB või 48GB mahuga mobiilset interneti.

Kui klient on endale sobivaima internetimahu välja valinud, saab ta sinna juurde võtta ka kõneside paketi, kus on kaks valikut: kas 100 kõneminutit ja 100 SMS/MMSi sisaldav variant või siis 1000 kõneminutit ja 1000 SMSi/MMSi sisaldav variant.

Uute Mobiilse elu internetipakettide puhul (välja arvatud 250MB pakett) saab klient soovi korral internetti jagada kuni 5 erineva nutiseadme (nutitelefon või tahvelarvuti) vahel. Lisaks on kõigil suurema andmemahuga paketiga liitujail (alates 3GB paketist) võimalik kolme kuu jooksul tasuta kasutada minuTV ja Spotify teenuseid.

Need kliendid, kes mobiilset andmesidet ei kasuta, saavad edaspidi valida endale kas 100 kõneminutit või 600 kõneminutit ja 600 SMSi/MMSi sisaldava kõnepaketi.

Kliendid, kes kasutavad EMT mobiilset internetti arvutis, saavad edaspidi valida kolme erineva andmeside mahuga paketi vahel: 30GB, 60GB või 100GB.

Ühtlasi vahetatakse selle sammuga välja mitu vanemat kõne- ja andmeside koostamise paketti nagu MinuEMT ja MeieEMT ja edaspidi saab klient kõik andme- ja kõneside valikud teha Mobiilse elu pakutavatest valikutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles