Olerexi omanik sulgeb väiketanklaid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hepa tankla.
Hepa tankla. Foto: Liis Treimann

Möödunud aasta märtsis müüs endine Hepa tanklaketi omanik Helmet Palm oma osaluse Olerex ASi ühele omanikule Antti Moppelile. Kuigi sel ajal ütlesid Hepa uued omanikud, et kõik olemasolevad tanklad jäävad tööle, on tänaseks juba kaks suletud.

Oma osaluse müümist põhjendas Helmet Palm tol ajal sellega, et tema jaoks on igal asjal algus ja lõpp ning ta soovib keskenduda oma teisele ettevõttele, kirjutab Raplamaa Sõnumid Facebookis. Ta kinnitas sellegipoolest, et Hepa jääb ikka Hepaks ning kaubamärk ei muutu.

Tõsi, kaubamärk muutunud ei ole ning praeguste plaanide kohaselt seda ka ei tehta. Küll on aga tänaseks suletud Raplamaal kaks Hepa tanklat: üks Selis ja teine Kuimetsas. Aknad ja uksed on juba kinni löödud. Plaanis on veel ajutiselt sulgeda ka Pärnumaal avatud tankla.

Kuvatõmmis Hepa kodulehelt.
Kuvatõmmis Hepa kodulehelt. Foto: Kuvatõmmis

Hepa OÜ turundusjuhi Kaspar Nisu sõnul on sulgemiste põhjuseks majanduslikud olud ja eelkõige see, et viiekümne kilomeetri raadiuses (nagu Tallinna ja Rapla vahe on) pole mõtet pidada kahte tanklat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles