Subway võileiva pikkused kütavad maailmas kirgi

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subway võileiva pikkused tekitavad ostjates mõningast meelehärmi.
Subway võileiva pikkused tekitavad ostjates mõningast meelehärmi. Foto: Teet Malsroos

Agarad USA võileivasööjad on lisanud maailmakuulsa võileivapoe töötajatele lisakohustuse – mõõta müüdavate võileibade pikkust, sest mõnedes poodides olid võileivad lubatust lühemad.

Subway Eesti arendusjuhi Henry Oro sõnul on Eesti Subwaydes kõik võileivad õige pikkuse ja mahuga – nii nagu Subway peakontor on võileivapoe toodete kriteeriumid paika pannud.

«Iga frantsiisivõtja küpsetab kõik saiad igal hommikul kohapeal, kasutades selleks spetsiaalseid küpsetusvorme, mis tagavad, et saiad on ühesuurused,» rääkis Oro. Ta nentis, et vahel harva tuleb ette ka olukordi, kus mõni sai teistest rohkem kerkib või küpsemise käigus kuju muudab, kuid Oro kinnitas, et sellised saiad kindlasti klientideni ei jõua.

Henry Oro ütles, et kõikides Eesti Subway võileivapoodides on lisaks kasutusel spetsiaalsed tööpinna külge kinnitatud mõõtelauad, mille abil ka võileivameistrid iga tellimust kokku panevad. «Kui kliendil peaks tekkima kahtlus, et talle müüdud võileib ei ole 15 või 30 sentimeetri pikkune, siis soovitame kindlasti klienditeenindaja poole pöörduda ja ostetud võileib üle mõõta,» rääkis arendusjuht.

Henry Oro rõhutas, et Subway on esindatud kokku 111 riigis ning lõpptoote eest vastutab alati iga frantsiisivõtja. Järgneva nelja aasta jooksul viib Subway läbi rutiinseid kontrolle erinevates Subway poodides, et klientidele müüdavad võileivad oleksid õige suurusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles