Ärritav hinnavahe: Superbus soosib Poolast reisijaid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Juba üle kuu aja on Superbus eestlasi Tallinnast Varssavisse sõidutanud ning tänasest saadi ka eestisisesed liiniload. Näilise headuse taga võib peituda aga ootamatult suur hinnavahe.

Pileteid Poola ja Eesti vahel liikumiseks saab osta kahelt aadressilt - www.superbus.com kodulehelt kui ka Poola sõsarfirma PolskiBus kodulehelt www.polskibus.pl, millega koostöös Superbus liini haldab.

Bussifirmade kodulehekülgedelt paralleelselt piletit ostma hakates selgub ebameeldiv tõsiasi, et Tallinn-Varssavi sama pileti hind võib Eesti koduleheküljelt ostes oluliselt kõrgem olla kui Poola saidil. Näiteks 28.novembri hommikune väljumine Tallinn-Varssavi suunal maksab Eesti saidil 35 eurot, Poola saidil on müügis aga hinnaga 40 Poola zlotti, eurodesse ümberarvutatult vaevu seitse eurot.

Foto: Tarbija24

Pärastlõunase väljumise hind Eesti saidil on samamoodi 35 eurot, Poola saidil küll kallim kui sealne hommikune väljumine, ent sellegipoolest jääb 65 zloti juurde ehk maksab vaid 15 eurot.

Foto: Tarbija24
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles