Metrojet pidi ka eestlasi Egiptusesse lennutama hakkama

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metrojeti lennuk A321.
Metrojeti lennuk A321. Foto: STRINGER/GERMANY/REUTERS

Täna Egiptuses alla kukkunud reisilennuki Airbus A321 omanik Metrojet (varasema nimega Kogalõmavia) pidi ka eestlasi Egiptusesse lennutama hakkama, ent reisifirma GoAdventure otsustas kaks päeva tagasi partnerfirmat vahetada.

«Viimase info järgi kasutame Spotreisenit. Eelmisel nädalal oli tõesti selline info, et lendame Metrojetiga, aga kaks päeva tagasi me muutsime oma partnerfirmat. Me ei lenda Metrojetiga,» kinnitas reisifirma GoAdventure kõneisik. Postimehel ei õnnestunud teada saada, miks selline muudatus tehti. 

Teisipäeval Tallinnast Hurghadasse sõitvate reisijateni pole informatsioon lennufirma muudatusest jõudnud. GoAdventure vahendusfirma viimane info pärineb esmaspäevast, kui reisijatele saadeti kiri sisuga:

«NB! Saime reisikorraldajalt ka info, et Teie lennuajad on pisut muutunud seoses lennupartneri vahetusega. Voucheril on õiged lennuajad.

Reisikorraldaja GoAdventure teatas, et alates 31.10.2015 teenindab nende Egiptuse lennureisidel senise lennufirma Nesma Airlines asemel uus lennufirma METROJET. Lende teostatakse lennukiga Airbus A321, kus on 219 kohta. Lennu ajaks pakutakse reisijatele toitu ja jooke. ...»

Ka on muutunud reisi väljumise kellaaeg, ent ka sellest pole reisijaid teavitatud. «Õnneks pole lend homme, siis oleks kerge paanika,» sõnas teisipäeval läbi reisifirma GoAdventure kaudu Hurghadasse reisiv naine. 

Enne kella seitset õhtul muudatusi selgitav kiri Egiptusesse reisijatele siiski saadeti:

«Koostööpartnerite ja klientide tagasisidet arvestades lennufirma vahetuse osas otsustas reisikorraldaja GoAdventure kiirelt tegutseda ning alates 31.10.2015 alustas koostööd Egiptuse partneriga lende SPOTREISEN-iga. Muudatuse tulemusena pakutakse klientidele paremat väljumisaega Egiptuse suunal.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles