Mobiilisideoperaator pakub uudset praktikakohta

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 esinduskauplus Ülemiste keskuses.
Tele2 esinduskauplus Ülemiste keskuses. Foto: Tairo Lutter

Tele2 Eesti tegevjuht Argo Virkebau otsib enda kõrvale praktikale noort visionääri, kes kaasatakse ettevõtte rahvusvahelisse juhtimisse, lennutatakse õppe- ja tööreisidele üle Euroopa.

Tele2 juhi Argo Virkebau sõnul otsib ta aastaks personaalsele praktikale juhiomadustega noort inimest, kellel on ambitsioon saada tulevaseks tippjuhiks või kasvõi tema mantlipärijaks.

 «See ei ole tavaline praktika, vaid strateegilisel tasemel töö. Praktikant hakkab meie majas vedama vastutusrikkaid projekte ning osalema ettevõtte juhtimises ja strateegia kujundamises nii Eestis kui Tele2 teistes tegevusriikides,» rääkis Virkebau. 

«Ma ei otsi kõrvaltvaatajat, vaid noort ja talendikat ideede generaatorit, kes toob ettevõttesse värskeid mõtteid ning lähenemisi. Vastutasuks pakun personaalset arenguprogrammi, rahvusvahelise koostöö ja juhtimiskogemust,» ütles Virkebau.

Tegevjuhi praktikanti ootavad töö- ja õppereisid Tele2 Euroopa üheksas tegevusriigis ning praktika lõpus lähetatakse ta USA-sse kohtuma ja kontakte looma Silicon Valley tehnoloogiatähtede Skype’i, Microsofti, Twilio ning Alchemisti juhtidega.

Ettevõte ootab tegevjuhi praktikale kandideerima peamiselt viimase aasta tudengeid või noori, kes on paar aastat tagasi ülikooli lõpetanud. Tööd saab teha osalise või täiskoormusega. Praktika on tasustatud ja programmi lõppedes teeb Tele2 praktikandile tööpakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles