Saaremaa spaad muutuvad lõunanaabrite seas üha populaarsemaks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Ots Spa hotell Saaremaal
Georg Ots Spa hotell Saaremaal Foto: Peeter Langovits/Postimees

Möödunud nädalal, kui Läti koolilapsed pidasid koolivaheaega, külastas Saaremaa Georg Otsa spaad võrreldes mullusega viiendiku võrra rohkem Läti turiste.

Georg Ots Spa hotelli juht Piret Trei sõnul on Läti turg hotelli jaoks väga oluline, kuna lõunanaabrid on külastatavuse poolest teisel kohal peale eestlasi, vahendab Meie Maa. Seetõttu oli lätlaste koolivaheajal võetud appi ka sealsed kolleegid, et külalised saaksid emakeelset teenindust.

Tänavu tulid terveks nädalaks GO spaasse tööle Martina Korzane-Markevica, kes töötab Alberti hotellis restoranijuhina, ja Linda Kalva, kes töötab samas ettekandjana. Teist korda oma elus Saaremaal viibinud Korzane-Markevica tõdes, et võttis kutse nädalaks Saaremaale hotelli tööle tulla rõõmuga vastu, kuna see pakkus talle võimalust silmaringi avardada ning midagi uut õppida.

Esimest korda Eestis käinud Linda Kalva tõdes, et nägi ühtlasi võimalust nautida ka väikest spaapuhkust, samuti pakkus talle põnevust jälgida Läti klientide reaktsiooni, kui neid võeti hotellis vastu nende emakeeles.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles