Eesti mullihotellist kirjutati Daily Mailis

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullihotell Matsalu rahvuspargis.
Mullihotell Matsalu rahvuspargis. Foto: Laura Oks

Sel suvel Kirbla astangule püstitatud Mullihotell tõmbas tähelepanu ja selle suve jooksul külastasid Kirbla astangut sajad inimesed, kaasa arvatud Daily Mail ajakirjanik ja fotograaf.

Inglismaa päevalehes Daily Mail ilmus mõni aeg tagasi Eestit tutvustav artikkel ja fotogalerii, millel on praeguseks Facebookis üle 5000 jagamise, vahendab Läänlane. Selgus, et sealsest 19 fotost tervelt kolm on tehtud Matsalu rahvuspargis Kirbla astangu serva peal, kus asus Mullihotell.

«Kuigi ma saabusin pimeduses, siis esimene asi, mis mind rabas, oli see, kui puutumatu kogu see piirkond oli. Tulles Londonist, kus on palju valgusreostust, siis Matsalu looduskaitsealal polnud seda üldse, ja mind tervitas imeline öötaevas tuhandete tähtedega,» kirjeldas Macca Sheriffi. Ta ütles, et Eesti looduse tutvustamiseks on raske ette kujutada paremat meetodit kui Mullihotelli innovaatiline idee.

Refereeritud artiklit saab lugeda Läänlasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles