Elisa sulgeb populaarsuse kaotanud WAP-portaali

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Elisa sulgeb alates 5. detsembrist 2015 WAP-portaali, mille kaudu vahendas klientidele enda ning teiste teenusepakkujate internetiteenuseid.

«Kaasaegsemad tehnoloogiad on peale tulnud ning ükski meie klient ei kasuta enam mobiilset parkimist WAP-portaali kaudu, vaid pargib nutitelefonis spetsiaalse parkimisäpiga,» selgitas Elisa tooteturunduse osakonnajuht Mailiis Ploomann.

Ploomanni sõnul on WAP-portaal selgelt oma aja ära elanud ning lähebki sulgemisele klientide vähese huvi tõttu. «Lühidalt kokku võttes saabki öelda, et Elisa kliendid on WAP-portaalist välja kolinud ning alustanud uut elu kaasaegsetes nutirakendustes,» täpsustas ta, lisades, et täna pakuvad Google Play, AppStore Apple ning Microsoft Store Windows nutitelefonidele ja tahvlitele tuhandeid tasuta rakendusi.

Elisa WAP-teenuse vahendusel said kliendid lugeda e-posti, teha makseid internetipankades, parkida, lugeda uudiseid. Lisaks pakkusid teised teenusepakkujad Elisa WAP-portaali kaudu meelelahutusteenuseid, näiteks võimalust tellida helinaid, muusikat, mänge ja taustapilte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles