Estonian Air tühistas tehnilise rikke tõttu Oslo lennu, mitu lendu hilinevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik

Täna kell 14.40 Stockholmist Arlanda lennujaamast väljuma pidanud Estonian Airi lend hilines tehnilistel põhjustel. Lend saabus Tallinnasse kell 21.38. Samal põhjusel hilineb Tallinnast kell 18.10 väljuma pidanud Vilniuse lend, saabumisajaks on märgitud kell 1.43. Kell 18.05 Tallinnast väljuma pidanud Oslo lend on aga üldse tühistatud.

Postimehe poole pöördus Siim, kelle lähedased ootavad Stockholmi lennujaamas Estonian Airi lendu. Kella 18.30 ajal ütles ta, et reisijatele ei ole põhjendatud, miks lend edasi lükati. Uus info lennu kohta pidi tema sõnul laekuma alles kell 18 kohaliku aja järgi.

Estonian Air teatas, et Stockholmi Arlanda-Tallinn lend OV124 hilineb tehnilistel põhjustel. Oodatav väljalend kohaliku aja järgi on kell 18.

Kui algselt pidi kell 14.40 Stockholmist Arlanda lennujaamast väljuma pidanud Estonian Airi lend saabuma Tallinna kell 16.50, siis tegelikult saabus kell 19.13 alanud lend Eesti pealinna kell 21.38.

Lend OV137/138 liinil Tallinn-Oslo-Tallinn on aga üldse tühistatud. Reisijad toimetatakse Estonian Airi pressiesindaja Ilonas Eskelineni kinnitusel sihtkohta teiste lendudega. «Reisijatele pakutakse hoolitsust vastavalt ooteajale,» märkis pressiesindaja.

Tallinn-Vilnius-Tallinn lend OV355/356 saabub Tallinna lennujaama andmetel kell 1.43.

Lennufirma palub jälgida operatiivset infot tänase lennuplaani kohta Estonian Airi kodulehel ja lennujaama monitoridel. Lennuinfot reaalajas näeb siit.

Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles