Nutitelefon võib kasutajale olla paras peavalu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTTC kliendihaldur Indrek Eesalu.
MTTC kliendihaldur Indrek Eesalu. Foto: Liis Treimann

Aina enam inimesi on oma senise mobiili vahetanud nutitelefoni vastu. Võrreldes n-ö nuputelefonidega, on uue põlvkonna mobiilidega märksa rohkem probleeme. Postimehe lugejate selleteemalistele küsimustele vastab mobiilseadmete remondiettevõte MTTC kliendihaldur Indrek Eesalu.

-Mul on niiskuskindel Sony Xperia Z, aga kui pidin kord pärast peapesu telefonile vastama, ilmus tagaküljele hall märgike. Kas mu telefon sai niiskuskahjustuse ja kuidas niiskuskahjustus telefoni kasutamist mõjutab? Kas tõesti ei tohi isegi niiskuskindlat telefoni kasutada niiske ilmaga ja siis, kui juuksed on märjad?

Seade on niiskuskindel, kui klapid on korralikult suletud. Kliendi kohustus on jälgida, et niiskuskindla seadme klapid on suletud, puudub mustus klappide vahel ning klappide tihendid ei ole kahjustatud. Niiskuskindlus kaob, kui seadmel on mehaanilised vigastused, nagu põrutuse või muljumise tagajärjel tekkinud praod seadme väliskorpuses. Kirjelduse põhjal võib tegemist olla NFC-kleebisega, mis muudab niiskusega kokkupuutel värvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles