Luksusbuss lisab Haapsalu liinile veel busse

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks

Alates tänasest on võimalik kaks korda päevas sõita Lux Expressiga Tallinnast Haapsallu.

Lisaks sellele, et Lux Expressi teenindab Tallinn-Tartu, Tallinn-Narva, Tallinn-Pärnu, Tallinn-Võru, Tallinn-Kuressaare liini, lisandub tänasest loetellu ka Tallinn-Haapsalu liin.

Lux Expressi bussid vahetavad välja senise SEBE väljumise Tallinn-Haapsalu suunal kell 9.30 ja Haapsalu-Tallinn suunal kell 12.00. Jätkuvalt on võimalik sõita Lux Expressiga iga päev Tallinnast Haapsallu ka kell 18.30 ning Haapsalust Tallinna kell 6.30.

Eesti Bussi turundusjuhi Marel Kallase sõnul on reisijad tänavu aprillikuus avatud Lux Expressi Haapsalu suunalise väljumise hästi vastu võtnud. «Bussisõitjate positiivne tagasiside on andnud meile kindluse Lux Expressi reiside arvu suurendamiseks pealinna ja Haapsalu vahel,» sõnas Kallas. Lux Expressi pakub soodsaid piletihindu lastele ja noortele ning eakatele klientidele.

Lux Express ei nõua bussi sisenemisel prinditud pileteid. Sõiduõiguse tõestamiseks saab kasutada kas elektroonset piletit, ID-kaarti või PINS kaarti.

Lux Expressi piletihinnad Tallinn-Haapsalu liinil.

PINS'i VIP klient 4,6 €

Eakas üle 60 a.  4,60 €    

Laps kuni 16. a.  4,60 €    

Noor kuni 26 a.  6,80 €

Täispilet  7,6 €

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles