Tarbijakaitse pidi Estonian Air'i pärast ajutise abinumbri avama

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühistatud Estonian Airi viimased lennud.
Tühistatud Estonian Airi viimased lennud. Foto: Erik Prozes

Seoses Estonian Airi äritegevuse lõpetamisega keskendub tarbijakaitseameti tavapärane nõustamistelefon 620 1707 lennufirmaga seotud küsimustele, muudes küsimustes palub amet helistada numbritel 620 1730 ja 620 1912.

Muudatustest teavitatakse helistajat ka senisele nõustamistelefonile seatud automaatteates – kõik, kel on küsimusi muudel teemadel, peaksid helistama ajutiselt avatud telefonidel ning Estonian Airiga seonduvate küsimuste korral tuleb jääda liinile. Tarbijakaitseameti nõustamistelefonid on avatud tööpäeviti kella 9-16.

Estonian Air lennule pileti ostnud reisijatel palutakse järgida veebilehel www.estonian-air.ee antud juhiseid, kuidas olemasolevate lennupiletitega edasi tegutseda. Kui tekib tarbijakaitselisi küsimusi, siis kõik Estonian Airiga seonduvad kirjalikud küsimused palub amet saata aadressile ea@tarbijakaitseamet.ee.

Kui vajad Estonian Air'i piletite osas abi, vaata ka:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles