Video: Egiptusesse lõksu jäänud eestlased vimma ei kanna

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi täna keskpäeval tagasi jõudnud eestlaste puhkus oleks pidanud Egiptuses lõppema juba mitme päeva eest, olid nad kodumaale jõudes rõõmsad ning reisibüroo peale vimma ei kanna.

Ligi 300 Eesti puhkajat pidid olema mitu päeva kauem Egiptuses, kuna nende reisikorraldaja GoAdventure ei suutnud organiseerida neile tagasilendu. Postimehega eile suhelnud Irina ja Anneli kurtsid, et reisifirma jättis nad infosulgu ning teavet kojusõidu võimaluse kohta tuli neil endil otsida. Täna keskpäeval saabus tagasi esimene lennuk puhkajatega ning neid olid vastu võtmas kõik Eesti meedia väljaanded.

«Mees juba helistas, et kammi pea ära, fotograafid ootavad,» naeris kahe lapse ja emaga Sharm el Sheikhis puhanud Nele. Naise sõnul  läheks ta  Egiptusesse kindlasti tagasi, kuid ilmselt mitte GoAdventure reisibürooga.

Koos tütre Marissaga Sharm el Sheikhis puhanud Ljudmila jäi oma puhkusega rahule, kuigi kojusõit venis.   Kahe töölt puudutud päeva pärast naisel pahandusi ei tulevat, sest ülemus on mõistlik.

Egiptusest tulnud naistuttavat lilledega oodanud  Kristjani sõnul tema sõbranna tavatust pikemaks veninud puhkuse üle ei nurisenud, kuid mitte kõik samas hotellis olnud inimesed polnud selle üle rõõmsad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles