Romudekampaania ajas kokkuostja telefoni punaseks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoromud
Autoromud Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Terve oktoobri väldanud Sikassaare Vanametalli korraldatud romusõidukite kokkuostukampaania osutus edukaks – registrist sai aktsiooni käigus kustutatud paarsada sundkindlustuse ohus olnud sõidukit.

Sikassaare Vanametall OÜ juhatuse liige Herki Sai rääkis, et nad korraldasid romusõidukite kampaania seoses muutunud seadusandlusega, milles põhiline muudatus seisnes seismajäänud sõidukitele sundkindlustuse määramises, vahendab Saarte Hääl.

«Meie ettevõtte telefon helises vahetpidamata, helistasid murelikud inimesed ja me aitasime neid, kuidas suutsime,» sõnas Sai, tähenades, et ühtekokku kustutas ettevõte registrist ligi 200 sõidukit. «Lisaks oli veel sõidukeid, mis olid juba arvelt kustutatud,» rääkis Sikassaare Vanametalli juhatuse liige, märkides, et kokkuostu käigus jagasid nad ka neid soovitusi, kuidas käituda, kui puudub soov sõidukit veel vanametalliks müüa.

Autode vanus, mis kampaania korras kokkuostu toodi, oli väga erinev – esines kaheksakümnendate aastate lõpust pärit Žigulisid, aga ka kahetuhandete algusaastate BMW-sid, keskmine romuks toodud auto oli aga ikkagi üheksakümnendate aastate sõiduk, mis vajab lihtsalt remonti ega läbiks tehnoülevaatust niisama lihtsalt.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles