Täna «C-Komandos»: mees võitleb naabriga 20 sentimeetri pärast

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänase «C-Komando» keskmes on Tartumaal Ülenurmes elav Paul, kes ehitas oma maja aastaid tagasi täpselt krundi piirile, kuid nüüd on sellest tekkinud lõputu tüli naabriga.

Kui Paul 1974. aastal oma maja täpselt oma krundi piiri peale ehitas, ei osanud ta arvata, et sellest võiks kunagi mingeid probleeme tekkida. Täna vaidleb mees naabriga, kelle arvates asub Pauli maja üks välissein  tema maalapil.

Põhjus, miks Paul seda vaidlust pidas, seisnes selles, et ta soovis oma maja maha müüa. Naabri vastuseisu tõttu ei saanud ta aga lõpetada selleks vajalikke maja välisfassaadi soojustustöid. Naabri väitel kuulus pool seinast talle ja Pauli pakutud soojustusmaterjal talle ei sobinud.

Paul kutsus appi Kanal 2 saate «C-Komando», sest tundis, et oli selles vaidluses alla jäämas. Hetkel, kui probleemile lahendust otsima asuti, kadus aga Paul jäljetult.

«C-Komando» on eetris täna õhtul kell 22:30.

Vaata saate tutvustust allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles