Tallinna lennujaam sai väärika tunnustuse osaliseks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Eero Vabamägi

AS Tallinna Lennujaama sai eile õhtul Eesti lennunduse möödunud aasta märkimisväärseima teo laureaadi tiitli.

Lennuakadeemia luges tunnustuse vääriliseks seda, et Euroopa lennujaamade kõrgeima organi ACI EUROPE poolt määratud žürii Best Airport Awards 2015 nimetas Tallinna lennujaama esikolmikusse kuuluvaks alla viie miljoni reisijaga lennujaamade hulgas.

Tallinna Lennujaama sooviks on olla maailma koduseim lennujaam, kus tulijad on teretulnud ja lahkujad taas külla oodatud. Selle kaudu soovitakse aidata kaasa Eesti kui sihtkoha populaarsuse tõstmisele ja anda lennufirmadele kindlust liinide avamiseks Tallinnasse.

Tallinna lennujaam panustab järjepidevalt, et tagada lennujaama ohutu ja kvaliteetne toimimine,  pakkuda lennule minejatele võimalikult hubast ning kodust lennu ootamise keskkonda. Üha selgemini on mõeldud reisijate erinevatele vajadustele ning mugavusteenustele, et pakkuda kõigile võimalust oma lennuooteaega võimalikult mõnusalt veeta.

Tiitlile kandideerisid lisaks järgmised teod:

  • AS Tallinn Airport GH eeskujulik kvaliteedipoliitika;
  • vabalt planeeritavate marsruutidega piiriülese õhuruumi rakendamine Põhja-Euroopa ja Läänemere regioonis 12. novembrist 2015;
  • Ämari lennubaasi positiivse kuvandi loomine piltide kaudu;
  • Lennuliiklusteeninduse ASi tsiviil-militaarkoostööprojekt «Kontrollitava õhuruumi struktureerimine ja lennuliiklusteenused Ämari lennuvälja lennuliikluse otstarbeks».

Auhinnasaaja valisid salajasel hindamisel Eesti Lennuakadeemia nõunike kogu ja lennundusveteranide esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles