Lufthansa tühistas ka tänased Tallinna-lennud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ARNO SAAR

Lennufirma Lufthansa töötajate streigi tõttu jäävad ära ka reedel Tallinnasse suunduvad ja siit lähtuvad lennud.

«Tõepoolest, Lufthansa streigib täna ka,» ütles lennujaama pressiesindaja Lauri Linnamäe reedel. Linnamäe lisas, et lendude ümberbroneermine käib, firma tegeleb oma hädas klientidega ise ja leiab neile lahendused, nagu asenduslend või hüvitis. «Üldiselt on terminalis siiski olukord rahulik, midagi erakorralist pole,» rõhutas lennujaama esindaja.

Linnamäe sõnul helistavad inimesed ja küsivad ka Lufthansa nädalavahetuse reiside kohta, aga kahjuks ei oska Tallinna lennujaam nendele päringutele vastata.

Saksa töökohus lükkas tagasi Saksa lennufirma Lufthansa kaebuse ja lubas lennufirma töötajate ametiühingu UFO liikmetel streiki jätkata, mille tõttu on Lufthansa sunnitud ära jätma sadu lende. UFO oli kohtu otsusega rahul ja kutsus streiki jätkama reede õhtul kella 23-ni. Selle tõttu jäävad ära kõik Frankfurdi, Müncheni ja Düsseldorfi lennujaama puudutavad Lufthansa lennud.

Streik algas reedel ja selle tõttu on Lufthansa ära jätnud juba üle 2000 lennu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles