Hotellikett kärbib traditsioonilist hommikusöögivalikut

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuna hotelliketi juht lasi end mõjutada oma keskkonnateadliku naise jutust, eemaldati mõnedest hotellide hommikusöögilaudadest peekon ja vorstid.

«See on meie Comfort Hotels keti hotellide uus kontseptsioon,» kirjeldas Petter Stordalen, kellele kuulub Nordic Choice Hotel Group. Hotelliketi uus menüü paneb rõhku tervislikele ning taimsel toidul põhinevatele hommikusöökidele ning on kasutuses juba mitme riigi hotellides, vahendab Local. Lisaks töödeldud lihatoodetele on vähendatud ka palmiõli sisaldavate teravilja- ja juustutoodete osakaalu hommikusöögilaudades.

Hotelliketi pressiesindaja Kenneth Hultgreni väitel on menüümuutuse näol tegu katsetusega ning lähimate kuude jooksul otsustatakse, kas sellega jätkatakse või mitte. «Meie sooviks on murda hotellide hommikusöögitraditsioonid ning anda külalistele pigem tunne, et neile on pakutud tervislikke valikuid, mis on samas ka maitsvad,» rääkis ta.

Rootsi Västerbottens Kuriren ajalehe allikail ei ole Umeås asuva Winn hotelli kliendid muudatust kuigi hästi vastu võtnud. «Esinenud on erinevaid reaktsioone, mõned kliendid on näiteks ärritunud ega mõista muudatuse põhimõtet,» ütles hotelli juhtiv Ebba Kohl.

Nordic Choice Hotel kett on varem meedias figureerinud näiteks sellega, et keelustas pornograafia vaatamise hotellitubades. Hotelliketi juhti Petter Stordalenit arvatakse tähelepanu keskpunktis olemist nautivat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles