Saarlastele teevad muret kolemajaomanikud

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare linn kutsub kolemajaomanikud vestlusele.
Kuressaare linn kutsub kolemajaomanikud vestlusele. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kuressaare linnale teevat muret kolemajaomanikud, keda ei trahvita. Linnavoliniku sõnul sunniks korduv trahvimine omanikke kinnistutega vähemalt midagi ette võtma.

Kuressaare linnavolikogu rahandus- ja majanduskomisjoni esmaspäeval toimunud koosolekul andis abilinnapea Mart Mäeker ülevaate kolemajade olukorrast Kuressaare linnas ja seetõttu oli komisjoni soovitus majade omanikud ükshaaval vestlusele kutsuda, vahendab Saarte Hääl.

Eelmise kuu viimasel päeval läbi viidud linnavalitsuse, politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti ühisreidil tuvastati, et linna kolemajade TOP 10 püsib muutumatuna, vahendab Saarte Hääl.

Abilinnapea sõnul kuulub esikoht endiselt piirivalve kunagise õppekeskuse hoonele Kaare tn 3. Kuigi eraomandis oleva hoone aknad ja uksed olid seekord korralikult suletud, on krunt heakorrastamata.

Teisele kohale platseerub lähedal asuv kinnistu Arhiivi 18/20, kuhu oli tekkinud prügihunnik. «Prügi tooja oli ka oma rekvisiidid maha jätnud. Võtsime temaga ühendust ja ta koristas sodi ära,» rääkis Mäeker. Krundiomanikul soovitati aed korda teha, et takistada ligipääsu krundile.

Refereeritud artiklit saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles